Стъклен Протектор Spigen Glas.TR ”Ez Fit” за Tesla Model X 2022 / Model S 2021, Black

Референция: 8809811862423-AGL04688

149,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Закалено стъкло с революционен метод на монтаж - ако досега сте се страхували от този аспект на закаленото стъкло, проблемите ви току-що бяха решени! Закаленото стъкло е закрепено с монтажна рамка, перфектно изрязана към предната част на таблета, благодарение на която можете да го позиционирате идеално върху екрана. Производителят е опростил процеса на монтиране до такава степен, че той е напълно интуитивен за всеки потребител.

Glas.TR EZ Fit е покритие с дебелина 0,2 мм, което е втвърдено до 9H по време на производствения процес и процеса на втвърдяване. Това го прави устойчив на надраскване, дори когато влезе в контакт с остри предмети като ключове или нож. Стъклото е покрито с олеофобен и хидрофобен слой, който предотвратява оставянето на пръстови отпечатъци или други замърсявания върху екрана. Той е кристално ясен и възпроизвежда перфектно показаните цветове. Освен това не влияе на чувствителността на допир и има изключителна гладкост, което прави преминаването с пръст по екрана удоволствие. Стъклото е специално разработено, за да предпазва екрана от надраскване и да намалява до минимум риска от повреда на екрана при неочаквано падане.

* Стъклото/фолиото се изрязва изключително за плоската част на дисплея с подчертана структура, в съответствие и въз основа на модела за щанцоване, изготвен от производителя на съответния модел устройство.

** Поради различното фрезоване на ръбовете на дисплеите, след поставянето на защитното фолио/стъкло около екрана може да се образува лек въздушен ореол. Това е естествена ситуация и зависи от самия екран.

ИНСТРУКЦИИ ЗА СГЛОБЯВАНЕ:

1) Почистете и обезмаслете добре повърхността на екрана, след което със суха кърпа я полирайте до блясък.

2) Поставете рамката с незапечатаното стъкло върху предната част на устройството.

3) Свалете рамката заедно със защитното фолио. Отстранете всички въздушни мехурчета, като натиснете силно с кръгови движения за няколко десетки секунди. Направете това, за да може лепилният слой да се залепи за екрана възможно най-здраво.

ХАРАКТЕРИСТИКИ НА ПРОДУКТА:

- Опаковани в оригинална опаковка

- Изключително лесен монтаж с монтажна рамка

- Твърдост 9H

- 2.5D фрезовани ръбове за приятно усещане

- Допълнителен олеофобен слой

- Перфектна яснота

- Не влияе на функционалността при докосване

- Размери:

КОМПЛЕКТЪТ ВКЛЮЧВА:

1 x Spigen Glas.TR EZ Fit стъкло

1 x монтажен комплект

8809811862423-AGL04688

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Tesla Model S 2021
Tesla Model X 2022
Материал
Закалено стъкло

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: