• -19,01 лв.

Безжични слушалки Ugreen HiTune T1 True TWS Bluetooth Stereo Earbuds (80651 WS111), Черен

Референция: 6957303886517

79,00 лв.
59,99 лв. Спестявате 19,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Търсите удобни и добре изглеждащи безжични слушалки? Трябва да проверите модела HiTube от Ugreen. Тези слушалки са оборудвани с Bluetooth, режим EQ, поддържащ технологията TWS MCSync. Производителят се е погрижил за всяка част от конструкцията, така че да бъде здрава и същевременно перфектно адаптирана към формата на ухото. Благодарение на това дори дълготрайното слушане на музика става приятно. Възможно е и защото пълна батерия може да работи до 5 часа!



Кристално чисто качество на звука



Тези слушалки Ugreen са оборудвани с чипсет Ariha AB1536, който поддържа новата технология TWS MCSync. Освен това те имат 4 вградени MEMS микрофона, които гарантират перфектен звук и кристално чисти разговори, както и безпроблемна връзка с устройството без никакви забавяния.



Ще ги оцените за перфектното намаляване на шума, което успешно се отделя от околния шум, дори в трафика.



Режим Superb EQ – за по-голямо музикално изживяване



HiTune T1 е оборудван с усъвършенствани 6-милиметрови динамични графенови трансдюсери, което означава, че звуците са детайлни, наситени и дълбоки. Тези безжични слушалки разполагат с режим EQ, предлагащ добре балансиран бас. Можете да персонализирате настройките според вашите предпочитания.



Удобен сензорен контрол



Благодарение на сензорното управление можете бързо и лесно да променяте настройките на EQ, силата на звука, прескачането на песни, както и да активирате гласов асистент и да активирате или деактивирате много функции.



Удобни благодарение на адаптирането към ушите



Дизайнът на слушалките HiTune T1 е ергономичен. Позицията под специален ъгъл от 30° осигурява комфорт през целия ден. Можете да изберете силиконови накрайници, налични в широка гама от размери: XS / S / M / L. Те ще подхождат на възрастни, младежи, жени, мъже.



Подходяща при всякакви условия



Супер леката структура на наушниците е тежка само 4,9 g. Той също така притежава сертификати IPX5, за да потвърди водоустойчивото качество – продуктът е защитен срещу пот и водни пръски. Това е най-добрият избор, ако бягате, правите йога, карате колело, пътувате до работа с обществен транспорт, посещавате zoom срещи, използвате FaceTime.



Много дълъг живот на батерията



Можете бързо да зареждате безжични слушалки HiTune чрез USB-C порт. Когато го заредите веднъж, можете да се насладите на 5 часа музика, а когато го поставите в кутията за зареждане, продуктът остава в режим на готовност повече от един ден. И слушалките, и калъфът за зареждане могат да бъдат напълно заредени само за 1,5 часа! След 15 минути можете да пускате музика за 1 час.



Висококачествена изработка



Безжичните слушалки HiTune T1 са изработени от изключително гладка материя, която не показва никакви пръстови отпечатъци. Използването на продукта е много удобно и слушалките са много приятни на допир. Корпусът им е снабден с превключвател с ефект на Хол за бързо сдвояване с оборудването и запомнянето му за автоматично свързване в бъдеще.
6957303886517

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: