Безжични слушалки Xiaomi Haylou X1 Neo, ANC, True Wireless, Blue

Референция: 6971664933819

49,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Слушалки TSW Haylou X1 Neo

Искате ли универсални слушалки, които ще ви осигурят висококачествен звук и ще се представят добре по време на игра? Изберете Haylou X1 Neo! Динамичните 13-милиметрови драйвери ще ви позволят да се насладите на фантастичен звук, а специалният режим за игри гарантира ултраниска латентност от само около 0,06 секунди. Слушалките се отличават и с дълго време на работа и стилен, но ергономичен дизайн.

5.jpg

Опитайте колко добре могат да звучат песните, които обичате. Слушалките са оборудвани с динамични 13-милиметрови говорители, които ще ви осигурят фантастично качество на звука, богати детайли и перфектна хармония. Те предлагат подсилени, дълбоки баси и ясни, приятни за ушите високи и средни честоти. Така че можете да откриете магията на музиката отново и отново!

1.jpg

Bluetooth 5.3

Сбогувайте се с проблемите с качеството на сигнала. Слушалките използват усъвършенствана технология Bluetooth 5.3, която осигурява невероятно бърза и стабилна връзка, по-ниска латентност, по-ниска консумация на енергия и висока устойчивост на смущения. Нещо повече, X1 Neo поддържа както моно, така и стерео режими. Така че сте свободни да използвате и двете слушалки едновременно или само едната!"

8.jpg

Дълго време на работа

Слушайте музика толкова дълго, колкото искате. Благодарение на батериите с дълъг живот, слушалките могат да работят до 5 часа с едно зареждане. Нещо повече, включеният калъф ви позволява да удължите това време до около 20 часа. Това е достатъчно дълго време, за да гледате около 3600 кратки видеоклипа, да слушате около 300 песни или да гледате около 10 филма! Удобното зареждане на слушалките е възможно благодарение на включения в комплекта кабел USB-C.

6.jpg

Изтънчени във всеки детайл

Слушалките изглеждат наистина страхотно и са изключително удобни. Те пасват фантастично в ушите и всяка от тях тежи само около 3,87 г. Така че можете да се наслаждавате на мечтания комфорт - дори при продължителна употреба. X1 Neo се отличават и с водоустойчивост IPX4 - потта и дъждът не са заплаха за тях. Нещо повече, калъфът за слушалките се отличава със стилна матова текстура и полупрозрачно покритие.

4.jpg

Нещо специално за геймърите

Производителят е подготвил и нещо специално за любителите на игрите. Просто натиснете и задръжте сензорния панел на която и да е слушалка, за да преминете в специален режим за игри, който осигурява свръхниска латентност от около 0,06 секунди. Това прави X1 Neo идеален дори за най-динамичния геймплей. Не позволявайте на противника да ви изненада и постигнете поредната си голяма победа!

9.jpg

Удобно сензорно управление

Насладете се на удобна работа със слушалките - с Haylou всичко, от което се нуждаете, е на една ръка разстояние! X1 Neo са оборудвани с удобни за използване сензорни панели, които ще ви позволят бързо да спирате или възобновявате възпроизвеждането, да отговаряте на телефонни обаждания или да отхвърляте повиквания, да окачвате слушалките, да превключвате песни и да включвате режим за игри, наред с други неща. Вече няма да търсите смартфона си всеки път!

7.jpg

6971664933819

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Водоустойчив
Елиминиране на шума
Микрофон
Хендсфри
Изходен интерфейс
USB-C
Максимален обхват на сигнала
10 m
Време на работа
5 ч.
Време за зареждане
1.5 ч.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: