Безжични слушалки Soundpeats TWS Cyber ​​Gear, Wireless, Bluetooth 5.3, Black

Референция: 6971008171136

109,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Слушалки Soundpeats TWS Cyber Gear Слушалките TWS Soundpeats Cyber Gear са създадени с мисъл за геймърите. Те предлагат специален Mega-S звуков ефект, така че можете да се насладите на по-голямо потапяне. Те също така ви позволяват да избирате от 2 режима на възпроизвеждане - игра и музика. Времето им за работа с едно зареждане достига 6,5 часа, а модерният Bluetooth 5.3 гарантира надеждно предаване. Cyber Gear се отличават и с оригиналния си дизайн за игри и RGB подсветка с 4 налични ефекта.

8.jpg

Нещо специално за геймърите Подарете си незабравимо изживяване по време на следващата си игра и се насладете на потапянето на вашите мечти. Просто включете режим Игра и се потопете в света на любимата си игра! Слушалките предлагат специален звуков ефект Mega-S, който ще ви помогне да локализирате опонентите си и да подчертаете звуците от стъпки и изстрели. Това ще ви помогне незабавно да чуете идващите съперници и да изпратите серия от точни куршуми в тяхната посока!

1.jpg

Зашеметяващо качество на звука Cyber Gear гарантира фантастично качество на звука не само когато играете игри, но и когато слушате музика - за по-интересно изживяване включете режим Музика. Благодарение на 10-милиметровите драйвери, слушалките предлагат чист, естествен и наситен с детайли звук. Те също ви позволяват да се насладите на перфектна хармония. Вече в собствения си дом ще се чувствате почти като на концерт!

2.jpg

Bluetooth 5.3 - изключително ниска латентност Насладете се на перфектна синхронизация на видео и аудио, незабавно чуйте входящите опоненти и предвидете техните движения. Слушалките Cyber Gear се свързват с устройства чрез Bluetooth 5.3, така че могат да осигурят бърза, стабилна и надеждна връзка. Край на проблемите с качеството на сигнала! Нещо повече, в режим на игра латентността е само около 45 ms. Това означава, че слушалките ще работят чудесно дори по време на най-динамичната игра! Можете също така да се свържете с 2 устройства едновременно.

9.jpg

Вградени микрофони Ако често играете онлайн игри, със сигурност знаете колко по-лесно може да бъде правилното общуване с други играчи. Слушалките Cyber Gear ще ви помогнат да направите точно това! Всяка от тях е снабдена с 2 микрофона, които ще запишат идеално вашия глас. Благодарение на това можете свободно да обменяте наблюдения с останалите членове на вашия екип, да ги предупреждавате за заплахи и да планирате тактики за следващите дуели. Слушалките също ще работят фантастично, когато говорите по телефона.

7.jpg

Много часове игра Не се притеснявайте, че слушалките ще се разредят в решаващ момент от играта. Cyber Gear са оборудвани с изключително издръжливи батерии, така че издържат до 6,5 часа напълно заредени. Нещо повече, с помощта на включения калъф можете да удължите това време до около 26 часа. Със Soundpeats играете толкова дълго, колкото искате - кажете сбогом на ограниченията! 

4.jpg

Уникален стил Слушалките се отличават с модерен, оригинален дизайн, който със сигурност ще се хареса на ентусиастите на игрите. Те са оборудвани с цветна RGB подсветка, чийто стил можете да настроите според вашите предпочитания, избирайки от 4 налични режима. Опитайте ги всички и вижте кой ви харесва най-много! Нещо повече, слушалките са изключително леки (всяка тежи само 4,2 g) и благодарение на ергономичния си дизайн пасват идеално в ушите ви и осигуряват невероятен комфорт.

5.jpg

В кутията Слушалки Калъф за зареждане Кабел за зареждане (USB-A / USB-C) Резервни наушници Ръководство за потребителя Спецификация Марка Soundpeats Модел Cyber Gear Цвят Черен

Bluetooth 5.3

Обхват До 10 м

Bluetooth профили HFP, A2DP, AVRCP

Драйвер 10 mm

Импеданс Прибл. 16Ω

Честотна характеристика 20Hz-20kHz

Чувствителност 97±3dB (при 1kHz 1mW)

Време за зареждане Прибл. 1,3 ч

Време на работа Прибл. 6,5 часа (слушалки), прибл. 26h (с кутия)

Порт за зареждане на кутията USB-C Брой микрофони 4 (2 на слушалка)

Чувствителност на микрофона -38 ± 1 dBv

Подсветка Да, RGB

6971008171136

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Универсален
Функции
True wireless
Водоустойчив
Елиминиране на шума
Микрофон
Хендсфри
Изходен интерфейс
USB-C
Технологии
Bluetooth 5.3
Диаметър на говорителя
10мм
Максимален обхват на сигнала
10 m
Време на работа
6.5 ч.
Време за зареждане
1.3 ч.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: