Семеен комплект звукови четки за зъби с комплект накрайници FairyWill FW-507

Референция: 031731

89,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

FairyWill FW-507 Семеен комплект звукови четки за зъби

FW-507 Family е звуков комплект четка за зъби за цялото семейство. Ще намерите 2 четки за зъби FairyWill FW-507 - черна и розова - които предлагат 5 режима и генерират вибрации до 40 000 в минута, както и специална четка за зъби FW-2001 за деца, която предлага 3 режима на почистване и е перфектно адаптирана към нуждите от най-младите потребители.

Фино почистване

Какво прави четките за зъби толкова страхотни в елиминирането на бактерии, остатъци от храна и други замърсители? Благодарение на звуковата технология, FW-507s генерира вибрации до 40 000 в минута, а FW-2001s до 38 000 в минута. Това означава, че както младите, така и възрастните потребители могат да се насладят на цялостно, но безопасно почистване на зъбите.

Включени 10 съвета

Комплектът включва до 10 сменяеми накрайника - 4 за черната FW-507, 4 за розовата и 2 за детската четка за зъби. Накрайниците, предназначени за най-малките потребители, се характеризират с меки косми, които са безопасни за зъбите и венците. Имат и специална подложка за почистване на езика. Накрайниците на четката за зъби FW-507, от друга страна, имат цветни влакна, които започват да избледняват, след като трябва да бъдат сменени - така че не е нужно да помните!

Интелигентен таймер

Всички включени четки за зъби предлагат интелигентен таймер, който да помогне на вас и вашето семейство да си миете зъбите старателно. На всеки 30 секунди устройството ще ви дава кратко напомняне да промените зоната, която миете, и след 2 минути автоматично ще спре. По този начин можете да сте сигурни, че и вие, и вашето дете си миете зъбите достатъчно дълго.

5 режима на FW-507

Четките за зъби FW-507 ви позволяват да избирате от 5 режима на работа, което я прави перфектна за различни нужди на потребителите. Clean е идеален за ежедневна употреба, докато White ще се отърве от упоритите плаки и петна. Режимът за масаж масажира венците ви, а режимът за полиране полира зъбите ви. Наличен е и нежен чувствителен режим.

Дълго време на работа

Четките за зъби са оборудвани с дълготрайни акумулаторни батерии, които осигуряват дълго време на работа. FW-507 може да ви издържи до 30 дни с едно зареждане и поддържа 110-240V, което означава, че можете лесно да ги включите и в чужбина. Това ги прави идеални за пътуване! И с напълно зареден FW-2001, вашето дете може да го използва за около 21 дни. Така че не е нужно да зареждате устройствата твърде често!

3 режима на почистване FW-2001

Вашето дете може също да персонализира работата на четката за зъби. FW-2001 предлага 3 режима на почистване. Soft е подходящ за най-малките потребители на възраст от 3 до 6 години. Clean е подходящ за деца от 7 до 12 години. Дванадесетгодишни и по-големи потребители могат да се насладят на режима Масаж.

Адаптиран към нуждите на потребителите

Включените устройства са удобни за използване и са водоустойчиви по IPX7 - така че можете да ги използвате във ваната или под душа без притеснение, както и да ги миете под течаща вода. Ергономичната дръжка на четката за зъби FW-2001 пасва идеално на малките ръчички и нейните весели цветове със сигурност ще се харесат на най-малките потребители. Освен това продуктът е изработен от материал без BPA, който е безопасен за здравето.

031731

Конкретни референции

В следната категория има още 3 продукта: