Четки за зъби FairyWill Sonic с комплект глава и калъф FW-507, Черен/ Розов

Референция: 031182

79,90 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Звукови четки за зъби FairyWill FW-507 с комплект глава

Заслепете всички с ослепителна усмивка. Одобрената от ADA звукова четка за зъби FairyWill FW-507 генерира вибрации до 40 000 в минута и предлага 5 режима за избор. Освен това е оборудван с интелигентен 2-минутен таймер. Неговата дълготрайна батерия осигурява до 30 дни употреба с едно зареждане. Комплектът включва до 2 четки за зъби - черна и розова, 2 калъфа за носене и 8 сменяеми накрайника. Това е идеалният избор за семейства или двойки!

Още по-задълбочено почистване

Високата честота на вибрации позволява на звуковата четка за зъби FW-507 да почисти добре зъбите ви само за 2 минути! Устройството е оборудвано и с интелигентен таймер, който на всеки 30 секунди с кратка пауза ви напомня да смените изчетканата устна област. След 2 минути четката за зъби ще се изключи автоматично.

5 режима на работа, от които да избирате

Персонализирайте действието на четката за зъби според вашите нужди. Устройството предлага 5 режима за избор. Clean е идеален за ежедневна употреба, докато White ще се отърве от най-упорития зъбен камък и петна. Режимът за масаж масажира венците ви, а режимът за полиране полира предните ви зъби. Наличен е и нежен чувствителен режим.

Водоустойчив

Използвайте четката за зъби под душа или ваната без притеснение. Водоустойчив е IPX7, така че няма да бъдете пръскани! Можете също така безопасно да го измиете под течаща вода след всяка употреба, удължавайки живота му и намалявайки риска от разпространение на бактерии.

Включени сменяеми глави

Комплектът включва 8 сменяеми глави за четка за зъби. Можете да ги разпределите между членовете на вашето семейство или да ги запазите за себе си като резервни. Не е нужно да помните и да ги замените! След известно време цветните влакна на върха ще започнат да избледняват, което означава, че трябва да го изхвърлите и да инсталирате нов.

Дълго време на работа

Четките за зъби са оборудвани с дълготрайни акумулаторни батерии, които им позволяват да ви служат перфектно до 30 дни с едно зареждане. Зареждането им отнема около 4 часа. Устройствата поддържат диапазон на напрежение от 110-240V, което означава, че можете лесно да ги свържете не само към обикновено мрежово зарядно устройство, но и към powerbank или лаптоп, например.

031182

Конкретни референции

В следната категория има още 3 продукта: