• -3,00 лв.

Стойка с пръстен Ugreen self-adhesive ring holder kickstand (LP133 30435), Черен

Референция: 6957303834358

15,00 лв.
12,00 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Искате ли да използвате мобилния си телефон или таблет по-удобно и да сте сигурни, че няма да се изплъзне от ръката ви, докато го използвате? Гениално проектиран държач под формата на пръстен ще ви осигури върховен комфорт. Този малък и прост елемент е много функционален. Можете да го използвате като държач, така че използването на телефона с една ръка да стане по-удобно, или да го използвате като стойка за гледане на видеоклипове или сърфиране в интернет, без да държите телефона в ръка.



Пълен комфорт при използване



Ако често носите телефон в ръка, със сигурност знаете, че е лесно да го изпуснете. За съжаление такива инциденти често водят до дефекти, така че трябва да се предпазите от тях. Като прикрепите държача към корпуса на телефона или таблета, получавате солидна опора за дланта си. Можете да поставите пръст в отвора на държача, за да сте сигурни, че телефонът няма да падне. Пръстенът може да се позиционира под произволен ъгъл и да се върти на 360° – за пълен комфорт при използване. Нещо повече, пръстенът ще увеличи обхвата на използване на екрана – пръстите ви ще достигнат до всяко място на дисплея и това е възможно само с една длан.



Практична стойка



Пръстенът ще работи добре не само докато премествате мобилния телефон или таблета, но и когато искате да гледате филм, да говорите онлайн или просто да сърфирате в мрежата. Можете да поставите държача под произволен ъгъл, превръщайки го в удобна стойка. Не е необходимо да държите устройството в ръката си през цялото време.



Широка съвместимост



Държачът е подходящ за всеки мобилен телефон и таблет. Можете да го фиксирате с помощта на много издръжлива самозалепваща лента, така че няма ограничения за употреба – можете да го прикрепите към всяко устройство.



Издръжливост и защита на мобилен телефон



Пръстенът е много издръжлив – товароносимостта му е до 5 кг, което е гаранция, че няма да се отлепи и да причини повреда на телефона. Можете да го използвате без никакви притеснения, защото вашето оборудване е напълно безопасно. Освен това държачът е малко по-дебел от лещата на телефона, така че тази чувствителна част е защитена срещу надраскване.
6957303834358

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: