• -10,00 лв.

Поставка за лаптоп Ugreen X-Kit Docking Station Type C HUB - 2x USB 3.2 Gen 1 / HDMI 4K 30 Hz 3D / SD i microSD card reader (805

Референция: 6957303885510

159,99 лв.
149,99 лв. Спестявате 10,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

X-Kit е първата ергономична и сгъваема стойка за лаптоп тип Hub-Stand от този вид. Снабден е с многофункционален USB-C порт с пет входа за подобрена производителност по време на работа. Самата стойка е супер лека, изискана и стабилна. Можете да го регулирате според вашите предпочитания, като зададете перфектен ъгъл на гледане на едно от четирите нива. Можете да използвате джаджата както предпочитате и където пожелаете – на бюрото, в леглото и на път!



Незаменим за работа у дома



Повечето съвременни лаптопи нямат достатъчно портове, за да поддържат всички допълнителни модули, които са ви необходими, за да създадете своя цялостен домашен офис. Решението е удобна регулируема стойка за лаптоп, която поддържа потребителя по много начини.



Изисква се правилна позиция на тялото



Няколко фактора могат да повлияят на ефикасността на работата. Вашият дискомфорт и лошо настроение са резултат от грешна позиция, екстензивни движения, сили, точки на натиск, статични натоварвания и много други. Можете да ги премахнете благодарение на регулируемата стойка за лаптоп.



Ергономична структура с 4-степенно регулиране



Намерете най-добрата ергономична позиция благодарение на 4-градусова регулируема стойка. Задайте подходящ ъгъл, независимо дали искате да четете, пишете, да правите бележки, да рисувате или да използвате външни клавиатури с лаптопи и таблети. X-Kit гарантира оптимален комфорт и ви освобождава от уморени врата, ръце, китки, очи и главоболие.



Сгъваем и мобилен – може да се побере чанта или раница



Отворете и сгънете само за секунда. Можете лесно да скриете X-Kit във вашата раница, чанта или дори куфарче. В дестинацията можете лесно да извадите продукта, да разгънете и да подредите работното пространство на всяко място.



Ярко изображение в 4K HDMI качество



Насладете се на висококачествен дисплей. HDMI портът ви позволява да поддържате най-добра разделителна способност и 3D технология. Видеото е в пълно движение, без закъснения, вибрации или сривове. Синхронизацията на изображението и звука е перфектна.



Перфектна скорост на Turbo трансмисия



Изпращате ли 1-GB видео за 5 секунди? Копиране на снимки от 32-GB карта с памет за 5 минути? С бързо предаване до 5Gbps от два порта USB-A 3.0 и 104 MB/s от портове за SD/TF карти, X-Kit е гаранция за перфектно темпо на предаване дори в случай на големи данни!



Go Green – екологично чист



Започвайки от тъканите, използвани за производството на продукта, и завършвайки с опаковката му, X-Kit е напълно рециклируем и е в съответствие с директивата RoHS. Освен това спестява енергия, тъй като консумира по-малко ток от 1W LD лампа с HDMI порт с приблизителна стойност от 333 mA.
6957303885510

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: