• Изчерпано

Поставка Ugreen LP493 gravity phone holder for air outlet (50601), Сив

Референция: 6957303856015

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Оптимално място за монтаж



Закрепването на държача към вентилационния отвор дава множество предимства за водача, преди всичко поради сигурността. Нищо не закрива погледа ви, за да можете напълно да се съсредоточите върху шофирането. В същото време просто трябва да хвърлите бърз поглед към мобилния телефон, за да проверите маршрута или други важни данни. Частта, отговорна за закрепването на държача към вентилационния отвор е снабдена с мека гума за предотвратяване на надраскване или други повреди по интериора на автомобила. Мобилният телефон залепва здраво на мястото си, без риск от падане или плъзгане.



Комфорт при използване



Използването на всички аксесоари по време на шофиране трябва да е възможно най-просто, за да не пречи на водача. Този държач е така – можете да поставите телефона и да го извадите само с една ръка. Не е нужно да адаптирате ръцете към размера на устройството, защото това е автоматична процедура – ​​трябва само да поставите мобилния телефон между тях. Благодарение на това можете да се съсредоточите върху шофирането и да се погрижите за пълната сигурност.



Висока универсалност



Държачът е подходящ за повечето автомобили, независимо от формата на вентилационния отвор, с който се доставят. Той е съвместим и с повечето мобилни телефони, при условие че размерът им варира от 4,7 до 7 инча. Това означава, че артикулът е много универсален. Препоръчва се особено за хора, които карат няколко различни коли и искат да държат функционален държач винаги под ръка.
6957303856015

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: