• Изчерпано

Магнитна поставка Joyroom self-adhesive Universal Magnetic Car Mount Phone Holder for Dashboard (JR-ZS260), Черен

Референция: 6941237138309

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Уникален комфорт на пътя



Модерният магнитен държач за кола е предназначен за шофьори, които предпочитат върховния комфорт на пътя. Бързото фиксиране на телефона чрез поставянето му близо до държача е предназначено за всички устройства, оборудвани с безжичен MagSafe. Благодарение на закрепването на метален лист, държачът ще бъде подходящ за всеки смартфон. Това е много удобно за шофьорите, тъй като те могат да използват устройството само с една ръка.



Регулиране на ъгъла на наклона – завъртане на 360°



Можете да адаптирате държача към вашите собствени нужди, като регулирате ъгъла на наклон. Възможно е завъртането му на 360°. Много е полезно, ако колата се използва от различни хора. Всеки шофьор може да се чувства свободен да настрои държача, за да си осигури перфектна видимост на екрана. Регулирането на наклона е удобно и в слънчеви дни. В такъв случай можете да насочите телефона така, че слънчевите лъчи да не се отразяват от дисплея и да не заслепяват очите на шофьора.



Лесен монтаж и перфектна видимост



Бързото сглобяване означава закрепване на държача към арматурното табло. Комплектът включва всички необходими части. Не е нужно да се притеснявате за видимостта поради местоположението на продукта. Компактният размер е гаранция за перфектна визия.
6941237138309

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: