• Изчерпано

Поставка Joyroom mechanical long arm car phone holder for dashboard (JR-ZS259), Черен

Референция: 6941237138125

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Висока издръжливост и гарантирана безопасност



Тъй като държачът е изработен от най-добрите материали, той ще работи добре при всякакви условия. Устойчив е на механични повреди и неблагоприятно време. Можете лесно да го използвате през лятото и зимата. Държачът осигурява здраво захващане на телефона. Предимството му е възможността за адаптиране към повечето смартфони, налични на пазара.



Въртене на 360°



Можете да настроите държача под произволен ъгъл на наклон. Това се гарантира от иновативната 360° функция. Следователно можете да го адаптирате към вашите нужди, което често зависи от времето и слънчевата светлина. Всичко, което трябва да направите, е да вземете държача и да го поставите в подходяща посока, за да получите желаната позиция.



Лесна употреба и моментално сглобяване



Благодарение на изключително бързата инсталация можете да тръгнете на път с нова джаджа за няколко минути. Държачът е модел, подобен на скоба. Това означава, че след като поставите телефона, ще трябва ръчно да затегнете страничните му рамена. Пускането на смартфона е също толкова лесно. За да отворите държача, натиснете ключа отстрани на корпуса.
6941237138125

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: