• Изчерпано

Поставка Ugreen Bike Mount Phone Holder (60989), Черен

Референция: 6957303869893

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Перфектен спътник за колоездене



UGREEN държач за телефон за велосипеди пасва отлично за кормило с размери от 0,79" до 1,1" в диаметър за вашия велосипед или мотоциклет. Можете да го монтирате перфектно на вашия велосипед, мотоциклет, тротинетка, бебешка количка, ATV, MTB планински велосипеди или дори някои пазарски колички.



Перфектен спътник за ентусиасти на велосипеди или мотоциклети. Една стойка за велосипед за всякакви ситуации: обаждания, музика, карти, време, местоположение или GPS навигация.



Лесен за инсталиране



Стойката за телефон за велосипед UGREEN може да държи вашия мобилен телефон към велосипед или мотоциклет с тръбно кормило. Не са необходими инструменти за монтаж.



Затегнете и свалете държача за телефон за велосипед без други допълнителни инструменти. Просто установете монтажа и закрепете с винта. Един бутон за заключване или отключване на вашия смарт телефон със супер удобна работа.



Предотвратете надраскване на телефона си



Неплъзгащи се силиконови подложки в 4-те ъгъла на тази стойка за телефон ефективно предпазват телефона ви от надраскване и помагат за закрепването на всеки ъгъл на телефона ви плътно към стойката.



Сигурно захващане



С дизайн за заключване с един бутон, този държач за телефон UGREEN за велосипед може да монтира мобилния ви телефон по-сигурно, издържайки на вибрации и удари по време на колоездене. Не се притеснявайте, че ще паднете.



Здрава метална конструкция отвътре



С вътрешната метална конструкция, този държач за телефон за велосипед е по-здрав и издръжлив за използване.



Свободно завъртане на 360 градуса



С дизайн със сферична връзка, тази стойка за велосипеден телефон може лесно да се регулира към предпочитания от вас ъгъл на гледане, което ви позволява да изберете вертикална или хоризонтална посока за GPS навигация на смартфона.



За телефон от 4,6 до максимум 6,5 инча



Тази универсална стойка за телефон за велосипед може да се побере сигурно за почти всеки мобилен телефон с размер на екрана до 6,5 инча. ЗАБЕЛЕЖКА: За телефон с калъф общата дебелина трябва да бъде в рамките на 0,47 инча.



Инсталационна стъпка 1



Първо свържете частта със сферична връзка и тялото на скобата на този държач за телефон.



Инсталационна стъпка 2



Монтирайте този държач към кормилото на вашия велосипед или мотоциклет и затегнете скобата с винта. Осигурени са и 2 броя неплъзгащи се постелки, така че можете да ги използвате, за да помогнете за стабилното монтиране на кормилото.



Инсталационна стъпка 3



Отключете държача на телефона и монтирайте телефона си. Уверете се, че мобилният телефон е стабилно поставен.



Инсталационна стъпка 4



Моля, не забравяйте да натиснете бутона за заключване на гърба на тази стойка за телефон. Тогава телефонът ви може да бъде сигурно заключен.
6957303869893

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: