Преса за коса Kipozi EU-038, Черен

Референция: 030594

27,90 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Преса за коса Kipozi 038

Заслепете всички със страхотна прическа. Преса за коса Kipozi 038 е оборудвана с първокласни керамични пластини, които гарантират ефективна работа и безопасна употреба. Устройството също така ви позволява да регулирате температурата от 80-230°C (180-450°F) и осигурява равномерно разпределение на топлината. Той е удобен за използване, лек и преносим. Можете не само да изправите косата си, но и да я навиете!

Керамични 3D плочи

Устройството е оборудвано с 3D керамични плочи с отлично качество и усъвършенстван нагревател. Това му позволява да достигне правилната температура за нула време, без да уврежда косата ви или да я дърпа. Загрява само за около 15 секунди!

Регулирайте температурата според вашите нужди

Изправителят Kipozi 038 ви позволява да регулирате температурата между 80-230°C (180-450°F). Това го прави лесно да го настроите така, че да отговаря най-добре на вашите нужди. Устройството също така осигурява равномерно разпределение на топлината, като по този начин намалява риска от увреждане на косата.

Може да ви придружава почти навсякъде

Сега можете да се насладите на фантастична прическа, където и да сте. Преса за коса Kipozi 038 е лека, компактна и преносима - можете лесно да я поставите в куфара или дамската си чанта. Той също така поддържа универсален диапазон на напрежение от 110-220V. Това означава, че можете да го използвате почти навсякъде по света!

Внимателно обмислен дизайн

Изправителят е проектиран да ви осигури максимален комфорт при използване. Малък отвор ви позволява удобно да го окачите на стената, а неплъзгащата се дръжка пасва добре в ръката ви. Дългият кабел се върти на 360°, което го прави лесен за използване и ви дава повече свобода на движение. Нещо повече, пресата за коса се изключва автоматично след 60 минути, така че не е нужно да се притеснявате, че ще забравите за нея.

030594

Конкретни референции

В следната категория има още 6 продукта: