Преса за коса Kipozi EU-V7, Черен/ Розов

Референция: 031189

59,90 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Преса за коса Kipozi V7

Заслепете със страхотна прическа. С пресата за коса Kipozi V7 можете не само да изправите косата си, но и да я навиете, без да рискувате да я повредите. Загрява бързо и се регулира между 130-230°C (250-450°F). Той е изключително лесен за използване. Комплектът включва и допълнителни аксесоари като калъф за носене.

Безопасен за косата

Пресата е оборудвана с нано титаниеви 3D плочи, които ви позволяват да оформяте косата си бързо, без да я дърпате или повреждате. Нещо повече, интелигентната PTC система гарантира, че устройството се загрява само за около 30-60 секунди и стабилно поддържа температурата на избраното ниво. След 60 минути машината за изправяне ще се изключи автоматично - няма нужда да се притеснявате, че ще забравите за нея!

Контрол на температурата

Какво прави пресата V7 толкова добра за различни типове коса? Устройството ви позволява да регулирате температурата, за да можете лесно да го адаптирате към вашите нужди. 130-160°C (250-320°F) работи добре за фина или боядисана коса. За нормална коса е подходяща 160-180°C (320-355°F). Ако имате гъста или вълниста коса, изберете 180-230°C (355-450°F).

Удобен за потребителя

Изправителят е лесен за използване. За да промените температурата, просто завъртете дръжката. Избраната стойност ще бъде показана на вградения екран, който е проектиран по такъв начин, че да не нарушава дизайна на устройството. Дългият 2,4 метра кабел се върти на 360°, което значително улеснява работата с изправителя и ви осигурява свобода на движение.

Надежден за пътуване

Отивате на почивка? Вземете пресата със себе си и заслепете с красива коса, където и да отидете! V7 е достатъчно лек и компактен, за да се побере лесно в куфар. Лесен е за транспортиране с включения кадифен калъф. Може също да се заключва, така че да заема още по-малко място. Устройството е съвместимо с 100-240V, което означава, че можете да го използвате в почти всяка страна по света без притеснение.

Включени полезни аксесоари

Сега можете да се почувствате като във фризьорски салон в собствения си дом. Комплектът включва освен пресата и калъфа за носене и няколко професионални аксесоара, като защитна ръкавица, гребен и 2 щипки за коса. С тях можете лесно да създадете прическата на вашите мечти!

031189

Конкретни референции

В следната категория има още 6 продукта: