Смартфон Apple iPhone 12, 64GB, 5G, Violet

Смартфон Apple iPhone 12, 64GB, 5G, Violet

Референция: mjnm3rm/a

1139,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Последна наличност

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Бърз, стилен и впечатляващ



A14 Bionic, най-бързият чип в смартфон до сега. OLED дисплей от край до край. Керамично покритие с четири пъти по-добра защита при падане. И нощен режим на всяка камера. iPhone 12 има всичко - и идва в два перфектни размера.



Най-добрият дисплей до сега



Повече контраст и плътност на цветовете. OLED дисплея осигурява по-ярки светли тонове, по наситено черно и по-висока резолюция на всичко, което гледате. Най-добрият дисплей, създаден от Apple, който стига от край до край.



Нощен режим на всички камери



Наследете се на нощен режим на всяка камера. И Wide и Ultra Wide правят невероятни снимки дори и при слаба осветеност. Новата Wide камера осигурява 27 процента повече светлина. Така че независимо дали правите снимки през деня или на лунна светлина, ще получите ниво на детайлност и цвят, което не беше възможно преди.



Най-качествените видео клипове станаха още по-добри



Как да подобриш най-висококачественото видео при телефоните? Направи го по-добро при ниска осветеност – 27 процента по-добре. Това означава, че ще можете да записвате всеки един час от денонощието с невероятно качество. С Time-lapse в нощен режим просто оставяш телефона и се наслаждаваш на светлините.



Филмово студио в джоба



Сега вече можеш да записваш в 4K HDR видео с Dolby Vision. Редактирай снимки в Photos или iMovie. После ги показваш на телевизора с помощта на AirPlay7, за да видиш всички цветове и детайли. Истинско кино изживяване от началото до край, само и единствено с iPhone.




mjnm3rm/a

Техническо описание

Цвят
Violet
Съвместими модели
Apple iPhone 12

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: