Смарт Часовник Smartwatch Xiaomi Amazfit Watch GTS 2e, Obsidian Black

Референция: 92447

239,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

 

възхитен от

 

Екран от край до край.

Тънък и елегантен.

Дизайнът използва изящно изработено извито стъкло, което блести като парче кристален нефрит, за да създаде мощно и интегрирано визуално изживяване. Извивките на корпуса от алуминиева сплав го правят удобен и лесен за носене. В допълнение, часовникът е снабден с вакуумно покритие върху стъклената повърхност за екран, по-устойчив на надраскване и износване.

 

 

Цвят и яснота.

Отвъд възможното. 1,65-инчовият HD AMOLED екран е сравним по яснота с най-новите смартфони. Плътността на пикселите от 341 пиксела на инч гарантира ясно и реалистично изображение, дисплей с ярки цветове. Това гарантира гарантирана четливост и часовникът остава толкова красив на пръв поглед.

 

 

Циферблати с възможност за персонализиране.

Носете красотата си на китката си.

Изберете от широка гама теми за циферблат, така че винаги да имате усещане за стил.

 

 

Модулен подбор на информация.

Подчертайте това, което е важно за вас.

   

OxygenBeats"

Измерване на наситеността на кръвта с кислород. Личният здравен спътник. SpO2 е важен показател за човешкото здраве. Ако прекарвате много време в умствена работа или се занимавате с интензивни спортове на открито, като например маратон, можете да проверите нивото на SpO2. По този начин можете по-добре да оцените физическото си състояние и да поддържате здравето си под контрол.

   

Проследяване на пулса през целия ден

Часовникът има прецизен 24-часов мониторинг на пулса, който ви информира за зоните на пулса и ефекта от тренировката ви и ви предупреждава, ако пулсът ви е необичайно висок.

   

 

PAI система

Резултат за записване на вашето физическо състояние. PAI резултатът се изчислява чрез събиране на данни за сърдечната честота, времето за упражнения и друга сложна здравна информация с помощта на алгоритъм. Тази стойност осигурява индивидуална стойност с индивидуалния здравен резултат за всеки потребител въз основа на техните специфични здравни данни, осигурявайки уникално изживяване за всеки. PAI може да се използва с повечето видове обучение в ежедневието.

   

Следете нивото на стрес.

Успокойте се, ако се чувствате претоварени. Стресът е основна причина за много здравословни проблеми.С помощта на часовника винаги можете да проверите вашето лично ниво на стрес по всяко време - независимо дали е отпуснато, нормално, средно или високо.

 

Интелигентен гласов асистент.

Повече свобода за вашите ръце.

Можете да говорите с Alexa чрез Amazfit GTS 2e. Настройте аларми и таймери, получавайте информация за времето, управлявайте интелигентния си дом, домашните устройства, създавайте списъци за пазаруване, задавайте въпроси, получавайте преводи и др. Освен това часовникът има функция за офлайн гласов асистент, така че да можете да управлявате часовника си с глас дори без да имате достъп до интернет. Например, за да активирате спорта или да отворите пулсомера.

Amazfit GTS 2 включва и високоговорител, който ви позволява да приемате Bluetooth разговори на часовника, когато не сте свързани с интернет.

 

 

 

90 интегрирани спорта.

Часовникът има 90 вградени спорта, покриващи нуждите на повечето спортни ентусиасти. След като приключите с обучението, се показва отчет за анализ, който да ви помогне да подобрите допълнително плана си за обучение.

 

Водоустойчивост 5 ATM.

Той ви придружава дори под вода.

Благодарение на своята водоустойчивост, която предлага защита до 50 метра дълбочина, часовникът се издига до нивото на традиционните часовници от висок клас.

Часовникът е наравно с традиционните часовници от висок клас и може да се носи без колебание в ежедневието, както и при плуване.

 

Бърз достъп до важна информация.

Интелигентност отляво, комфорт отдясно.

Като можете бързо да преглеждате важна информация.

 

 

Персонализирана продължителност и интензитет на алармата.

Завъртете и дори заключете екрана.

С подобрена тактилна вибрация, часовникът осигурява по-ясна и по-бърза обратна връзка, когато получавате известия. Благодарение на линейния хаптичен мотор, вибрациите могат да се настройват с различни вибрации за усещане за превъзходно качество.

Екранът на часовника се върти на 180 градуса, което е удобно както за левичари, така и за десняци. В допълнение, той може да бъде заключен с парола, за да се предотврати достъп на други хора до него, след като сте използвали часовника, когато не носите часовника на китката си.

 

 

Жизнени функции, ежедневни, по заявка.

Аларми, графици, таймери и много други.

Часовникът компетентно се грижи за вашите лични вещи, уведомява ви за обаждания или съобщения, получени на вашия смартфон и ви напомня да се раздвижите, ако сте седели твърде дълго. Часовникът също следи вашата ежедневна активност (крачки, разстояние, калории), както и графици и предлага функции като "не безпокойте", таймер и прогноза за времето, както и възможност за настройка на аларми и таймери.

 

 

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Детайли GPS Време за зареждане: 2 часа
Закопчаване Каишка

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Стил Ежедневен
Съвместима операционна система Android iOS
Материал каишка/гривна Силикон
Цвят каишка/гривна Черен
Материал корпус Пластмаса Друг алуминий
Цвят корпус Черен
Свързаност Bluetooth
Съдържание пакет 1 Х Смарт часовник
Съвместим бранд Универсален
Съвместими модели Универсален

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дисплей Дигитален
Тип дисплей AMOLED
Размери на дисплея 1.65 inch
Вид дисплей Правоъгълник
Капацитет батерия 246 mAh
Автономия 336 h
Начин на зареждане Mагнитен

ФУНКЦИИ

Показани дейности Крачки Изминато разстояние Качество на съня Сърдечна честота Калории Ниво на стрес Спорт SPO2 Ниво на кислород в кръвта
Функции Водоустойчивост Известия Време Говорител Гласов асистент Напомняния Циферблати с възможност за персонализиране
Водоустойчивост 5 atm
Сензори Hall Sensor E-compass Accelerometer Околна светлина Gravity Sensor Gyroscope
Технология Smart
92447

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: