• Нов

Смарт часовник за Деца HOCO Y101, kids Smartwatch, call function 4G, Blue

Референция: 6942007626439

129,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

HOCO Y101 е модерен смарт часовник за деца, който предлага поддръжка на 4G мрежа, функции за разговори и разширено позициониране, което позволява на родителите да поддържат постоянен контакт и прецизно да проследяват местоположението на детето. Часовникът е оборудван с голям 1,83-инчов дисплей с висока разделителна способност и поддръжка на Nano SIM карта, което го прави идеален инструмент за ежедневна комуникация.

Умният часовник разполага с 1GB RAM и 16GB вградена памет, което гарантира гладка работа на приложенията и възможност за съхраняване на много снимки, файлове и музика. Благодарение на поддръжката на 4G мрежата, детето може лесно да използва функцията за гласово повикване, както и да изпраща и получава съобщения. Вградената камера ви позволява да правите снимки, което допълнително увеличава функционалността на устройството.

Едно от основните предимства на HOCO Y101 е усъвършенстваното GPS, LBS и WiFi позициониране, което гарантира висока точност при проследяване на местоположението на детето. Родителите могат по всяко време да проверят къде се намира детето им, което гарантира спокойствие и чувство за сигурност. Часовникът също поддържа получаване на информация и възпроизвеждане на музика, което го прави универсален и привлекателен за детето.

Батерията с капацитет 680mAh осигурява живот на устройството от 1 до 2 дни, което позволява продължителна употреба без необходимост от често зареждане. Солидната конструкция с голям изцяло ламиниран екран прави часовника издръжлив, но визуално привлекателен. Устройството поддържа 22 различни езика, което го прави подходящо за потребители от различни региони на света.

Спецификация:

Екран: 1.83-инчов 2.5D с висока разделителна способност пълно ламиниране, разделителна способност: 240×284 px

Чип: SL8521E

Памет: 1GB RAM + 16GB вътрешна памет

Батерия: 680mAh

Живот на батерията: 1-2 дни

SIM поддръжка: Nano SIM (с Micro SIM тава)

Мрежа: 4G (не поддържа американски държави)

Позициониране: GPS+LBS+WiFi, висока точност

Поддръжка: обаждания, съобщения, музика и др

Поддържани езици (22): китайски, английски, руски, арабски, виетнамски, датски, тайландски, полски, персийски, испански, малайски, гръцки, френски, италиански, немски, португалски, турски, латински, румънски, иврит, бирмански, украински

6942007626439

Техническо описание

Цвят
Blue

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: