Часовник Smartwatch Xiaomi Redmi Watch 4, Silver Gray

Референция: 96725

189,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Модел - Xiaomi Mi Watch 4

Свързване - Bluetooth 5.3

Дисплей - Amoled 1.97", 450 x 390 pix

Always-on display

Водоустойчивост - 5АТМ до 50 метра

Сензори - Accelerometer, heart rate, compass, gyro, SpO2

Контрол на ежедневната активност (калории, крачки, разстояние и др.)

GPS - да

NFC - да

Батерия - 470 mAh Li-Ion

Материали - пластмаса, силикон

Размер - 47.6мм x 41.1мм x 10.5мм

Тегло - 31.5 гр

Цвят - бял

Продуктов номер - BHR7848GL

Описание

Още с представянето си, Xiaomi Redmi Watch 4 даде заявка, че ще се бори за позицията на най-добър бюджетен смартуоч на 2023 г. За целта Xiaomi са послушали потребителите и са сложили алуминиева рамка на часовника (за разлика от пластмасата, имитираща метал, в предходния модел), както и са променили дизайна на циферблата до степен Redmi Watch 4 да е най-близкото до Apple Watch устройство, работещо с Android.

Друг силен коз откъм дизайнерската страна на нещата е разнообразието от каишки, тъй като Redmi Watch 4 може да се възползва от каишките на другите Xiaomi часовници на пазара!

Тъй като, обаче, дизайнът не е всичко, трябва да обърнем внимание и на хардуерната част от предложението на Xiaomi. Redmi Watch 4 e ярък и детайлен със своя AMOLED дисплей (600 нита), като опресняването е плаващо – от 60Hz при активно ползване до щадящо батерията 5Hz, когато устройството почива.

Последно, но не и по важност, е разнообразието от лица или циферблати, минаващо сериозната бройка от  200, с което се гарантира, че всеки потребител ще намери свой дизайн за часовника.

Същевременно, Xiaomi Redmi Watch 4 проследява повече от 150 вида спорт и тренировъчни режими, както и разполага дори с гласов треньор. 

Благодарение на прецизните си сензори, часовникът измерва прецизно крачки и качество на съня, като наличието на GPS прави зависимостта му от мобилния телефон на потребителя много по-малка. 

По отношение на здравето, Xiaomi Redmi Watch 4 успешно събира в себе си най-важните сензори, даващи информация за здравето на собственика ѝ – сърдечен ритъм и пулс, ниво на кислород и дори нива на стрес. Измерването на съня стандартно засича качеството му и продължителността му, но тук часовникът прави разлика между нощен и дневен сън, както и дава възможност за следене на дишането, с цел засичане на сънна апнея.

Часовникът поддържа наблюдение на пулса при всякакви метеорологични условия, така че потребителят може да настрои системата според метеорологичните условия. Така, Xiaomi Redmi Watch 4 може с точност да проследи всяка промяна в пулса и да я сравни с очакваните резултати за здрав човек.

Друго предимство е наличието на NFC функционалност – нещо, което е все по-важно за умните часовници.

Що се отнася до батерията, Xiaomi обещават около цели 20 дни нормално ползване, което е впечатляващо, имайки предвид капацитета ѝ - 470 mAh. Наличен е и икономичен режим, с който тя да изкара цял месец.

В заключение може да се каже, че Xiaomi Redmi Watch 4  е най-добрият часовник от серията, като предимствата му, особено предвид ниската му цена, не могат да бъдат пренебрегнати от никой потребител.

96725

Техническо описание

Цвят
Silver

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: