• -3,00 лв.

Аудио кабел Ugreen stereo 2x RCA Cinch 2m (AV199 60999), Кафяв

Референция: 6957303869992

25,00 лв.
22,00 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

RCA кабелите се използват в много аудио устройства. Те могат да бъдат оборудвани с различни накрайници, така че трябва да закупите различни кабели, за да можете да ги използвате според вашите нужди. От двете страни кабелът има двойни RCA мъжки щепсели, наричани още чинч. Този елемент ще ви бъде полезен в много ситуации, особено ако използвате оборудване за домашно кино, усилвателна система или професионално работите в аудиовизуалната индустрия. Благодарение на висококачествените материали, използвани за производството на кабела с дължина 2 м, можете удобно да свържете всякакви устройства, без да е необходимо да ги премествате.



Насладете се на звуци без смущения



Високото качество на изработка на този кабел и използването на твърди компоненти ви позволяват да се насладите на перфектно качество на звуците, без смущения, дори ако изпращате аудио сигнали на големи разстояния.



Практическа дължина



Дължината на кабела (до 2 м) ви предоставя широк спектър от възможности. Кабелът ще бъде подходящ не само у дома, но може да служи и за свързване на аудиовизуално оборудване в офиса или за професионални усилвания.



Солидно производство



RCA кабелите обикновено са изложени на повреди поради интензивна употреба. Висококачествените материали, използвани за производството на продукта, правят кабела устойчив на повреди и гарантират продължителна и безотказна употреба.
6957303869992

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: