• -5,01 лв.

Кабел Ugreen microphone, XLR (female) - 6,35 mm jack (male) 5m. (AV131)

Референция: 6957303827213

25,00 лв.
19,99 лв. Спестявате 5,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Джаджата, която трябва да имате!



Аудио кабелът 6,35 мм от UGREEN е с висока устойчивост. Позволява ви да се насладите на звук от най-високо качество – без смущения и забавяния. Съвместимостта с множество устройства ви предоставя неограничени възможности не само за възпроизвеждане, но и за създаване на музика. Вижте всичките му функции и се забавлявайте добре!



Висока съвместимост с устройства



Този продукт е подходящ за много устройства, използвани от музикалната индустрия. UGREEN е оборудван с конектор тип Cannon, който отговаря на различни микрофони, миксери и усилватели. Можете да свържете женски конектор 6,35 mm към камерата, аудиосистемата или високоговорителите – сега можете да споделяте добра музика и с приятелите си!



Висококачествен конектор



Производителят е покрил конектора със злато, за да подобри устойчивостта му на корозия и да удължи живота му. Със сигурност ще оцените това решение! След свързване към съответния порт, той ще бъде стабилен, неподвижен и ще гарантира перфектна връзка между две устройства. Кабелът е ефективен, а предаването на сигнала е стабилно и без затруднения.



Също така безкислородните медни проводници, поставени в гъвкав и много издръжлив PVC корпус, са плътни. Такова покритие предпазва кабела, е устойчиво на огъване. Благодарение на високата гъвкавост, можете да го позиционирате както предпочитате.
6957303827213

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: