• -3,01 лв.

Кабел Ugreen 3,5 mm mini jack (female) - 2x 3,5 mm mini jack (male - microphone, headphones) AUX (AV193 50255), Silver

Референция: 6957303852550

16,00 лв.
12,99 лв. Спестявате 3,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Адаптер с два мъжки накрайника 3,5 mm и един женски накрайник 3,5 mm ще ви позволи да се възползвате максимално от вашето оборудване. Ще бъде идеално, ако искате да свържете слушалки към лаптопа или таблета и да използвате вграден микрофон. Един кабел е достатъчен, за да сте сигурни, че можете да слушате музика и да говорите. Това е удобно решение за хора, които провеждат видеоконференции или играят онлайн игри. Високото качество на изработка и защита на щепселите от корозия ще накарат адаптера да ви служи дълго време, дори ако го използвате интензивно.



Перфектно качество на изработка



При проектирането на този адаптер производителят го оборудва с компоненти, гарантиращи продължителна и безотказна употреба. Произлиза от плътна найлонова кабелна оплетка, както и 24-каратови позлатени щепсели. Можете да сте сигурни, че артикулът ще ви служи много години, независимо колко често ще го включвате и изключвате от устройството.



Комфорт при пътуване



Дължината на кабела е 20 см. От една страна позволява удобна употреба, но от друга осигурява компактен размер. Можете да вземете адаптера навсякъде, където трябва да го използвате. Ще пасне на всеки ръчен багаж, дамска чанта или джоб.



Перфектно качество на звука



Използването на адаптера не засяга оригиналните параметри на звука, така че можете да сте сигурни, че музиката, която слушате, е с най-добро качество и телефонните ви разговори са ясни и без смущения. Това се дължи на висококачествените компоненти, използвани за производството на този артикул.
6957303852550

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: