• -3,00 лв.

Кабел Ugreen AUX 3.5mm mini jack extension cord 0,2m (AV191 50253), Silver

Референция: 6957303852536

15,99 лв.
12,99 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Разделителният кабел с мини жак, оборудван с два женски накрайника и един мъжки накрайник, е проектиран да споделя перфектен звук на музика. Можете да го използвате, за да свържете два чифта слушалки или два високоговорителя към едно устройство. Можете да слушате музика от мобилния телефон заедно с другия човек или да свържете повече високоговорители към DVD или оборудване за домашно кино, за да се насладите на най-добрия аудио ефект. Стабилното производство и използването на висококачествени компоненти гарантират високо качество на звука и дълъг живот на сплитера, независимо къде ще го използвате.



Споделете музиката си



Разделителният кабел с мини жак е перфектен елемент, ако искате да слушате музика през слушалки с другия човек. Можете да го свържете към мобилен телефон, лаптоп или таблет и да се насладите на комфорт и висококачествен звук. Продуктът ще бъде подходящ и за:



  • оборудване за домашно кино, DVD комплект, Телевизор, iPod, високоговорител,

    усилвател, Mp3 плейър, комплект за свободни ръце.



Това е универсално устройство, което ще разшири възможностите на вашето оборудване и ще ви осигури удобно използване в различни ситуации.



Високо качество на изработка



Кабелите са изложени на различни дефекти и повредите обикновено се отнасят до зони в близост до щепсели и портове. Използвайки този сплитер кабел, не е нужно да се притеснявате за това. Изработен е от компоненти от най-висок клас, като върховете му са подсилени, за да са по-устойчиви на счупвания или счупвания.



Перфектно качество на звука



Разделителният кабел не понижава качеството на звука, така че можете да се наслаждавате на музика точно както ви харесва. Няма значение към какво устройство ще свържете продукта, защото предаването на аудио сигнал е гладко и без смущения.
6957303852536

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: