• -1,01 лв.

Аудио кабел Ugreen USB Type C (male) - 2RCA (male) audio кабел 1,5m. (20193 CM451), Сив

Референция: 6957303821938

29,00 лв.
27,99 лв. Спестявате 1,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ако цените перфектното качество на звука, със сигурност ще оцените аудио кабела от Ugreen. Съдържа позлатени накрайници за повишена чистота на звука и по-здрава структура. Значително предимство на кабела е вид конектор – USB тип C – което влияе върху неговата универсалност.



Значителна съвместимост с различни устройства



Цените ли универсалността на джаджи, които използвате ежедневно? С Ugreen кабел можете да свържете всякакви устройства с порт USB тип C към високоговорители, усилвател или телевизор. Лесно ще се свържете със звукови карти, напр. в компютър. Благодарение на този кабел можете да се наслаждавате на звук от най-високо качество, когато пожелаете.



Перфектно качество на звука



Ugreen кабелът ще ви позволи да се насладите на чисти и естествени звуци. Производителят направи всичко възможно, за да осигури незабравимо изживяване при слушане на разнообразна музика. Това се дължи на използването на позлатени контакти. С тази джаджа можете да преоткриете любимите си песни. Всичко, което трябва да направите, е да свържете мобилен телефон или лаптоп към високоговорителя.



Висока издръжливост



Ugreen кабелът е проектиран така, че да изпълнява най-добре основната си задача – той ще ви осигури перфектно качество на звука, но това е само едно от предимствата му. Изработен е от PCV и допълнително оборудван с интересно решение, предпазващо от разтягане. Това оказва значително влияние върху живота на джаджата. Той е силно устойчив на огъване или разтягане. Можете да се чувствате свободни да го използвате ежедневно, той ще ви служи дълго време.
6957303821938

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: