• -3,00 лв.

Кабел Ugreen AV190 3.5mm mini jack extension cord, 2m.

Референция: 6957303852413

15,99 лв.
12,99 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Този AUX кабел е предназначен за свързване на смартфони и таблети един с друг. Можете да го използвате у дома, в колата или на всяко друго място, където искате да поддържате връзка и не можете да приемете ограничения. Свържете телефона си с високоговорители у дома, в колата или със слушалки – влезте в собствения си свят на музика или го споделете с приятели или семейство. Това е възможно благодарение на Ugreen и неговия специално проектиран кабел с преобразуватели.



Високо качество на звуците



Звуците, предавани през кабела, са прецизни, без шум, смущения и закъснения. Това ви позволява да поддържате разговори и да слушате любимата си музика, където и да сте. Също така е безценно, когато играете, когато звукът е синхронизиран с изображението и можете да контролирате позицията на вашия герой и да реагирате бързо.



Солидна изработка – позлатен конектор



Кабелът е изработен от пластмаса, устойчива на огъване и скрит в оплетката, която закрепва сърцевината и прави употребата безопасна. Конекторите са покрити с 24-каратово злато, благодарение на което надеждно изпращат звуци и стабилно запълват порта в устройството, без риск от плъзгане. Алуминиевите парчета от своя страна са устойчиви на окисляване, ръжда, абразия и не се деформират.
6957303852413

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: