• -3,01 лв.

Хъб Ugreen 1x USB 2.0 - 2x USB, Typ B HUB sharing switch box (30345 US158), Черен

Референция: 6957303833450

29,00 лв.
25,99 лв. Спестявате 3,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Искате ли да използвате своята електроника без ограничения? Имате нужда от превключвателна кутия с HUB за два компютъра. Ugreen представя интелигентна USB превключвателна кутия, снабдена с два USB B 2.0 входа и един USB A 2.0 порт. Позволява ви да свържете две различни устройства едно към друго и да се насладите на удобна работа или забавление.



Колко практичен HUB работи?



HUB разделя достъпа до два USB порта между два компютъра, лаптопа и други устройства. Един от тях може да има активен достъп в даден момент, който може лесно да бъде променен благодарение на удобен превключвател на корпуса.



Споделяне на няколко устройства едновременно



Давате ли приоритет на комфорта, естетиката на работното място и скоростта? Притурката позволява на два персонални компютъра да използват едни и същи USB устройства, без да е необходимо да свързвате отново кабела през цялото време. Това е голям комфорт и естетическа организация на пространството в офиса или хола. Свържете вашия компютър, телевизор, таблет към кутията за превключване и го споделете на друг компютър, в случай че се наложи.



Прост превключвател с един ключ



Всичко, което трябва да направите, е да натиснете един клавиш върху корпуса. LED светлината ще покаже устройството с достъп до конектори. Можете лесно да управлявате превключвателя, но не забравяйте да го направите ръчно, тъй като продуктът не е автоматичен.
6957303833450

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: