Прахосмукачка Deerma DX600, Черен

Референция: 029142

96,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Вертикална прахосмукачка Deerma DX600

Скоро всяко кътче на вашия дом ще бъде искрящо чисто. Изправената прахосмукачка Deerma DX600 работи с мощност 600 вата и предлага подобрена циклонна технология за елиминиране на прах и отпадъци за миг. Включените сменяеми четки също ще улеснят почистването за вас. 4-степенната филтрация ефективно премахва замърсяванията и алергените. Лек и удобен, дългият 4,5-метров кабел прави Deerma DX600 подходящ както за изправено, така и за ръчно почистване с прахосмукачка.

Надеждно почистване с прахосмукачка

Прах, цветен прашец, акари, косми и други отломки не само замърсяват домовете ни, но и често предизвикват алергии. DX600 може да ви помогне да решите тези проблеми! Благодарение на подобрената циклонна технология, мощността на засмукване се увеличава до 15 000 Pa. В допълнение, стоманена мрежа с 12 999 отвори с диаметър 0,25 mm предотвратява запушването на прах във филтъра за надеждна работа.

Перфектната четка за под

Сега можете да почистите добре подовете в целия си дом. DX600 е достатъчно тънък, за да влезе лесно под мебели - дебелината му е по-малко от 18 мм. Освен това се върти на 270°, което го прави лесен за почистване между краката на стола и в ъглите на стаите. Внимателно обмисленият й дизайн, съчетан с голямата засмукваща мощност на прахосмукачката, ви позволява ефективно да премахнете дори изключително упорити замърсявания, скрити в пукнатини.

4-степенна филтрация

С DX600 не само ще почистите добре подовете си с прахосмукачка, но и ще създадете чиста и безопасна среда в дома си. Устройството е оборудвано с 4-степенна HEPA филтрираща система, която ефективно улавя праховите частици и предотвратява повторното им навлизане във въздуха. Приложените решения ще бъдат оценени особено от страдащите от алергии и родителите на малки деца.

2в1

Знаете ли, че когато купувате DX600, получавате 2 практични устройства в едно? Продуктът може да се използва като обикновена вертикална прахосмукачка и малка ръчна прахосмукачка. Това го прави идеален не само за прахосмукачка на вашите подове, но и за почистване на мебели, завеси и дори вашия автомобил. DX600 също е изключително лек, така че е лесен за вземане. Като ръчен, той тежи само 1,4 кг, а изправен - 2 кг. Нещо повече, ергономичната му неплъзгаща се дръжка го прави лесен за маневриране.

Включени сменяеми четки

За да ви е по-лесно да почистите добре с прахосмукачка всички кътчета, комплектът включва допълнителни сменяеми четки. С четката за пукнатини можете лесно да се отървете от прах, например от вдлъбнатините в дивани или фотьойли. Ще бъде полезен и при почистване на тесни, труднодостъпни места. Малката четка за почистване улеснява прахосмукачката на мебели и неравни, деликатни повърхности като клавиатури или завеси.

За вашата безопасност

Прахосмукачката DX600 ще ви служи дълго време. Изработен е от висококачествени материали като неръждаема стомана, което го прави изключително издръжлив и устойчив на износване. Той също така е проектиран да предпазва ефективно двигателя от прегряване и повреда. Специален триизмерен вентилационен отвор осигурява ефективно разсейване на топлината. Поставен е отзад, така че освободеният въздух да не духа в лицето ви.

Голям контейнер за прах

Прахосмукачката Deerma DX600 е оборудвана с голям контейнер за прах от 0,8 литра. За да го изпразните, просто го отделете от устройството, като натиснете бутона. След това просто изхвърлете отпадъците в кофата за боклук - дори няма да си изцапате ръцете! Можете също така да измиете резервоара под течаща вода без никакви притеснения и да го използвате повторно след изсъхване - така ще удължите живота му и ще избегнете размножаването на бактерии.

029142

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: