• Изчерпано

Адаптер Ugreen GaN fast charger 3x USB Typ C / USB Power Delivery 3.0 QuickCharge 4+ FCP SCP AFC 100W EU (CD226 40747), Черен

Референция: 6957303847471

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Зареждайте с максимална скорост



Зарядното устройство с мощност до 100 вата, което поддържа протоколи за бързо зареждане, е най-бързият и ефективен начин за презареждане на батерии във вашите устройства. Технологията на базата на галиев нитрид е най-новото решение в областта на проектирането на модерни мощни зарядни устройства.



Голяма мощност, скрита в удобен корпус



Въпреки перфектните си параметри, зарядното устройство е леко и компактно. Това се дължи на иновативната технология GaN, използвана за приготвяне на неговите компоненти. Позволява използване на висока мощност и високоефективно зареждане, без да е необходимо да създавате големи и тежки аксесоари.



Едно зарядно – много предимства



Възможността за зареждане на четири устройства едновременно води до значителен комфорт и спестяване на място. Поставяйки заряда си близо до бюрото, вие получавате постоянен достъп до електрическа енергия и не е нужно да търсите специални аксесоари, за да заредите едно от вашите устройства. Всичко е на една ръка разстояние - в името на вашия комфорт.
6957303847471

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: