• Изчерпано

Зарядно за кола Joyroom mini dual port USB Type C / USB 45 W 5 A smart car charger Power Delivery Quick Charge 3.0 AFC SCP (C-A3

Референция: 6941237136404

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Висока мощност за високоскоростно зареждане



Мини зарядно Joyroom C-A35 генерира мощност от 45 W, като по този начин можете да зареждате вашите устройства до 10 пъти по-бързо, отколкото в случай на стандартен еквивалент. Зарядното устройство поддържа протоколи за бързо зареждане, съвместими с такива продукти като iPhone, Samsung и Huawei. Въпреки толкова значителна мощност, той гарантира напълно безопасна употреба. Той е обогатен с вградена защита срещу прегряване и късо съединение, така че не е нужно да се притеснявате за повреда на вашето оборудване.



Двупортов изход – USB и USB тип C



Зарядното устройство се доставя с два различни порта за едновременно зареждане на две устройства с два различни щепсела. По този начин можете бързо да захранвате вашия таблет, телефон, слушалки, GPS устройство, смарт часовник и много други. Той е съвместим с повечето електроника, предлагана от популярни производители.



Компактен размер за удобство на употреба



Мини зарядното Joyroom гарантира комфортна употреба при всякакви условия. Устройството е много леко и удобно, а също и по-малко от повечето налични бързи зарядни устройства. Благодарение на това можете да спестите място и да се уверите, че интериорът на вашия автомобил изглежда привлекателен. Структурата с пръстеновидно издърпване прави свързването и разединяването много удобно – просто трябва да дръпнете дръжката само с една ръка.
6941237136404

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: