Зарядно Samsung EP-T2510 25W, GaN Power Adapter (w/o cable) Black EP-T2510NBEGEU

Зарядно Samsung EP-T2510 25W, GaN Power Adapter (w/o cable) Black EP-T2510NBEGEU

Референция: EP-T2510XBE

31,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Представяме ви зарядно със супербързо зареждане до 25W!

Това зарядно е идеално за вашата работа и пътуване, благодарение на своя компактен и мощен дизайн.

С новия захранващ адаптер ще можете да зареждате USB-C съвместими устройства бързо и надеждно.

Благодарение на иновативната технология GaN Tech, това зарядно устройство е по-тънко и по-удобно за пътуване от всякога.

Интелигентният режим на готовност минимизира консумацията на енергия до само 5 mW, спестявайки до 75% енергия.

Не само това, този захранващ адаптер е направен от смес от материали, които не само защитават околната среда, но и осигуряват превъзходна производителност.

Вашата безопасност е на първо място. Това зарядно устройство е проектирано да предотвратява свръхток, късо съединение, висока температура и други нежелани ситуации.

С него можете да сте спокойни, че вашето устройство ще бъде заредено безопасно и надеждно.

Независимо дали трябва да заредите своя мобилен телефон или USB-C съвместими устройства, това зарядно устройство е чудесен спътник.

Зареждайте бързо, надеждно и елегантно благодарение на нашето ново зарядно устройство с мощност и интелигентност.

Характеристики:

- Супер бързо зареждане до 25 W

- USB Type-C интерфейс

- Тегло: 51,6 g

Зареждане на пълна скорост

Новият 25W захранващ адаптер ви пренася в друго измерение, където времето няма влияние. С ултрабързо зареждане до 25 W презаредете устройствата си за нула време.

fr-feature-powerfully-refined-537667347?$FB_TYPE_A_JPG$

*Супер бързото зареждане (SFC) е методът за зареждане на Samsung, базиран на Power Delivery 3.0. **SFC се поддържа за Galaxy Notes (Note10 и по-нови), Galaxy S Series (S10 5G и по-нови) и други устройства с активиран SFC. ***За оптимални резултати, моля, използвайте оригинални кабели Samsung, които могат да бъдат закупени отделно. ****Кабелът за зареждане е включен в зависимост от модела.

Малък, но мощен

По-тънък и по-лек, захранващият адаптер от 25 W е дори по-лесен за пренасяне от своя предшественик, благодарение на GaN технологията.

fr-feature-compact-yet-powerful-537667339?$FB_TYPE_A_JPG$

* GaN зарядното устройство е по-малко и по-енергийно ефективно благодарение на галиевия нитрид, който съдържа вместо силиций. **GaN технологията може да не е налична в зависимост от държавата или региона на закупуване.

fr-feature-save-on-the-stand-by-537667345?$FB_TYPE_K_JPG$

Спрете ненужните разходи

Захранващият адаптер от 25 W минимизира консумацията ви в режим на готовност от 20 mW до 5 mW, за спестяване на енергия до 75%. Покритието му съдържа 20% рециклирани материали, за да бъде по-екологичен.

* Пластмасата на 25 W захранващ адаптер е създадена от рециклирани материали, които са валидирани от UL. **Пластмасовата част на EP-T2510 съдържа минимум 20% рециклирани материали.

Колкото безопасно, толкова и бързо

Нищо не е по-важно от вашата безопасност. Захранващият адаптер ви предпазва от свръхток, късо съединение, висока температура, слаба утечка и много повече.

fr-feature-as-safe-as-is-fast-537667341

USB-C съвместим за зареждане на всички ваши устройства

От безжични слушалки до таблети, зареждайте всичките си устройства Galaxy със съвместимост с универсален захранващ адаптер.

fr-feature-compatible-with-type-c-537667343?$FB_TYPE_A_JPG$

* Действителната скорост на зареждане може също да варира в зависимост от действителната употреба, условията на зареждане, свързаните устройства и други фактори. **Кабелът за зареждане е включен в зависимост от модела. ***Galaxy Z Flip4 SAR: SAR за глава: 1,151 W/kg SAR за тяло: 1,198 W/kg SAR за крайници: 2,75 W/kg **** Galaxy Buds2 Pro SAR: SAR за глава: 0,231 W/Kg ***** SAR Galaxy Tab S8 Wifi: SAR тяло / SAR крайници: 0,231 W/kg ****** SAR Galaxy S23: SAR глава: 0,963 W/kg SAR тяло: 1,304 W/kg SAR крайници: 2,42 W/kg

EP-T2510XBE

Техническо описание

Цвят
Black
Съвместими модели
Универсален
Функции
25W

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: