Безжични слушалки Xiaomi - Mi 2 Pro, TWS, ANC, черен

Референция:

159,99 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца


Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Правото на отказ и връщане за този продукт не се прилага, тъй като продуктът попада в законовите изключения по чл. 57 от ЗЗП - доставка на запечатани стоки, които са разпечатани след доставката им и не могат да бъдат върнати поради съображения, свързани с хигиената или защита на здравето.


Потопете се в любимата си музика с Xiaomi Mi True Wireless Earphones 2 Pro - те ви предоставят общо до 30 часа живот на батерията, удобството на активната шумоизолация, режим на прозрачност, ясна комуникация, предоставена от три микрофона, и невероятен стил.

Активна шумоизолация

За справяне с ежедневния шум се използват микрофони, които постигат хибридна шумоизолация до 35 dB.
В случай на високочестотни шумове от 1000 - 3000 Hz, голямата кухина може също да осигури усещане за тишина.

Потискане на шума при разговори

Три микрофона работят едновременно за по-ясно изживяване при разговор. Отделен микрофон в ухото работи, за да се постигне точен и чист звук, така че да чувате всичко ясно, дори когато провеждате разговори на открито.

Режим на прозрачност

Когато режимът на прозрачност е включен, можете ясно да чувате какво се случва около вас, без да трябва да вадите слушалките. In-ear дизайнът допълнително намалява налягането в ухото, което прави носенето на слушалките лесно и удобно.

Мощен звук

Плътният, резониращ звук е резултат от изключително твърда LCP композитна диафрагма и 12 mm динамичен драйвер. В допълнение, трите широки честотни ленти и чувствителната преходна реакция ви дават повече подробности, позволявайки ви дори да чуете прекрасни детайли.

Издръжлива батерия

Чипът от ново поколение има по-ниска консумация на енергия, така че музиката да ви прави компания още по-дълго. Животът на батерията продължава до 6 часа с едно зареждане и до 30 часа с калъфчето.

Деликатна повърхност, чувствителна към вашето докосване

Просто докоснете слушалките, за да превключвате между режимите, да поставите музика на пауза или да активирате гласов контрол. Работейки с инфрачервени сензори, слушалките могат автоматично да поставят на пауза музиката, когато бъдат извадени и да възобновят възпроизвеждането, когато бъдат поставени отново.

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: