• Изчерпано

Мултифункционален хъб 6в1 Ugreen USB Type C - 3x USB 3.2 Gen 2 (10Gbps) / HDMI 4K 60Hz / USB Type C PD / DC pocket SATA M.2 SSD

Референция: 6957303874491

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Многофункционален HUB, който не само подобрява възможностите на компютъра, но и предлага допълнителни предимства. Малко устройство с големи възможности.



6 допълнителни порта

Увеличете функционалността на вашия компютър с 6 допълнителни входа. По този начин можете да използвате множество външни устройства, дори ако вашият лаптоп не е фабрично оборудван с достатъчно портове.



Компактни размери

HUB е малък и естетичен, така че няма да заема много място на бюрото или да доминира в интериорния дизайн. Страхотен е и за пътуване – едва ли ще усетите присъствието му в багажа си.



M.2 SSD 

Лесно променяйте възможностите на вашето външно устройство. Вътре в аксесоара можете бързо да поставите диск с капацитет от 2230 до 2TB. Това е свободата да се използва според нуждите.



Plug & play

Забравете за сложната инсталация и натоварването на компютъра с допълнителни приложения. Многофункционалният HUB е готов за работа за моменти, веднага след свързване към порта.



USB 3.2 Gen 2 (SuperSpeed ​​USB 10Gbps)

Тази технология ви дава изключително бърз трансфер. 10GGbps данни ще се изпращат със скорост от 920MB в секунда. Не е нужно да чакате снимките ви от ваканцията да отидат на твърдия диск на вашия компютър.



Високо качество на картината

4K HDMI резолюция гарантира, че изведеното изображение ще бъде с изключително високо качество. Насладете се на още по-красиви гледки.



Допълнителен начин за захранване

Захранване на лаптопа чрез порта PD3.0. По този начин батерията в MacBook 13'' ще бъде готова за работа след 1,5 часа.
6957303874491

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: