Смарт Часовник Smartwatch Amazfit GTR 3, Black

Смарт Часовник Smartwatch Amazfit GTR 3, Black

Референция: 91626

349,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

\

1_01.jpg (2560×1502)

 

 

 

Тъй като е преносим смарт часовник, важно е да изглежда много добре.

Вдъхновен от класическите часовници, супер елегантният Amazfit GTR 3 има кръгъл корпус, изработен от лека, но издръжлива алуминиева сплав, аеронавигационно качество, с елегантна въртяща се коронка. Дизайнът без рамка се интегрира с извития стъклен екран, за да подобри потапянето, а удобните и елегантни каишки могат да паснат на тоалетите ви или спортно оборудване, за да ви накарат да се откроите със стил.

 

Дисплей HD AMOLED

С безпрецедентна визуална яснота, която достига 326 ppi, големият 1,39-инчов Amazfit GTR 3 екран ще ви покаже точно това, което искате, когато го искате и е видим дори при ярка слънчева светлина. Ultra HD AMOLED екранът има съотношение екран към тяло от 66,6%.

 

ЦИФЕРБЛАТИ НА ЧАСОВНИКА

Съчетайте настроението, облеклото или повода с богат избор от над 100 елегантни циферблата за часовник, всички с постоянно прилягане. Искате по-високотехнологично усещане? Влезте в бъдещето и изберете от 15-те анимирани циферблата на часовника. Дайте приоритет на любимите си функции с 23 редактируеми циферблата на часовника - или дори качете своя собствена снимка като тапет за истинско персонализиране.

 

Получавайте здравните данни, които са важни за вас, по-точно и ефективно с Amazfit GTR 3. BioTrackerM PPG 3.0 6PD Advanced Biometric Clock Sensor може да проследява множество измервания на здравето едновременно и да използва по-ефективно оптичната светлина.

 

Тествайте четири здравни стойности с едно кликване

Добре дошли в Simplified Intelligent Health.

С Amazfit GTS 3 можете да тествате своя сърдечен ритъм, насищане с кислород, ниво на стрес и честота на дишане с едно кликване на часовника, за резултат само за 45 секунди. За да разберете лесно състоянието си, без да преминавате през отделните приложения, бързо получавате необходимите данни с едно кликване и след това продължете деня си.

Направете почивка

Преносимите устройства често не поддържат наблюдение на дихателната честота, но това е важна мярка за здравето. Amazfit GTS 3 позволява лесно измерване с едно докосване на този важен показател за здравето.

   

Умно 24-часово наблюдение на 24 нива на кислород в кръвта

Осъзнавайки важността на ролята на насищането с кислород (SpO) усъвършенстваният биосензор на Amazfit GTS 3 е в състояние автоматично да наблюдава SpO, 24 часа в денонощието, благодарение на новия алгоритъм на Zepp. Часовникът също ще изпрати напомняне, ако открие SpO.

Като алтернатива, когато участвате в интензивна умствена или физическа дейност или дори се чувствате неспокойни през деня, тествайте за резултат само след 15 секунди.

   

Следете пулса си през деня и докато плувате

Независимо дали сте спортист, професионалист или човек, който просто иска да бъде по-активен в ежедневието си, здравето на сърцето е важно. Amazfit GTS 3 може да следи сърдечната ви честота през целия ден, дори докато плувате. С алармите за необичайно висок или нисък пулс и проследяване на зоните на пулса, за да можете да оптимизирате тренировките си, часовникът е изчерпателен и лесен за използване здравен помощник за всеки.

   

Опростено представяне на здравето с PAI Health Assessment

Ежедневните дейности като почистване на къщата или игра с децата ви могат да допринесат за вашето благополучие. Системата за оценка на здравето PAP на Amazfit GTS 3 взема предвид тези действия, както и конвенционалното здраве и активност, стойности като сърдечната честота и преобразува тези сложни данни в единичен стойностен резултат за всеки потребител.

 

МОНИТОРИНГ НА СЪНЯ

Стресиращите работни дни или непоследователните графици на сън могат да доведат до лошо качество на съня. С Amazfit GTS 3 можете да проверявате данните си за сън бързо, лесно и директно на екрана на часовника.

 

 

МОНИТОРИНГ И ИЗМЕРВАНЕ НА НИВОТО НА СТРЕС

Настройте часовника да следи нивата на стрес през целия ден. Получавайте сигнали за необичайно високи нива на стрес. Извършете ръчен тест за ниво на стрес при поискване. Изискайте отварянето на дихателното упражнение на часовника, ако се открие висок стрес.

Следи менструалния цикъл

Запишете текущата си менструация. Вземете прогнози за бъдещите си менструални и фертилни периоди. Получавайте напомняния, за да избегнете изненади.

 

 

УМНО РАЗПОЗНАВАНЕ НА 8 СПОРТА

Amazfit GTS 3 може интелигентно да разпознае вашите движения и да започне да записва свързани със спорт данни веднага щом започнете някой от тези осем спорта: бягане на открито, бягаща пътека, ходене, ходене на закрито, колоездене на открито, плуване в басейна, гребане и използване на кростренажор.

   

РАЗБЕРЕТЕ СПЕЦИАЛИЗИРАНИ ДАННИ С PEAKBEATSTM

Часовникът е оборудван с алгоритъм, който оценява специализирани данни, като максимална консумация на кислород(vo, Max), време за пълно възстановяване, тренировъчна задача и тренировъчен ефект. Бъдете информирани за проблемите с производителността, които могат да повлияят на вашето възстановяване, напредък и капацитет за упражнения, и проследявайте данните си за ефективността по-професионално.

 

 

Amazfit GTS 3 предлага лесно и лесно потребителско изживяване. Бърз достъп до необходимите ви данни и удобен преход от една функция към друга със смарт часовник, който прави основите по-добри от всякога.

 

НАСЛАДЕТЕ СЕ НА ОПТИМИЗИРАНА РАБОТА С ZEPP OS

Намерете лесно това, което търсите в приложенията Amazfit GTS 3 благодарение на интуитивната операционна система Zepp.

 

КЛАСИЧЕСКА CROWN ЗА БЕЗПРОБЛЕМНА НАВИГАЦИЯ

Колкото и удобни да са сензорните екрани, понякога трябва да използвате часовника, без пръстите ви да заключват екрана или да се плъзгат по него, след като сте се изпотили. Amazfit GTR 3 има физическа коронка, елегантно изработена от усъвършенствани CNC процеси, за лесна навигация- просто завъртете короната, за да преминете през приложенията и функциите, с ясно генерирана обратна връзка.

ОНЛАЙН И ОФЛАЙН ГЛАСОВИ АСИСТЕНИ ЗА ОСВОБОЖДАВАНЕ НА РЪЦЕТЕ ВИ

Лесно задайте аларма, задайте въпрос, получете превод и други с Alexa, която е вградена в Amazfit GTR 3. Ако сте навън, имате офлайн гласов асистент, за да извършвате операции. като например активиране на спортен режим или включване на функция за измерване на здравето чрез гласова команда.

 

Най-добрите смарт устройства лесно се интегрират в начина ви на живот и правят ежедневните ви дейности по-удобни. Amazfit GTS 3 е надежден, гъвкав и усъвършенстван помощник в начина на живот, независимо дали ходите на работа, фитнес или излизате с приятели.

 

Издръжливост

Ако стягате багаж за командировка, спестете място в куфара и оставете зарядното устройство на смарт часовника Amazfit GTR 3 у дома, без да се притеснявате, че батерията ще се изтощи. Часовникът включва обширен списък от супермощни функции в тънкия си и лек корпус, но въпреки това има достатъчно издръжливост, за да издържи до 21 дни от едно пълно зареждане при нормална употреба.

 

ДНЕВНИ ЗАДАЧИ

Проверете времето, синхронизирайте календара на мобилния си телефон с часовника си, получавайте известия за получаване на незабавни съобщения и много други. Направете ежедневието по-удобно с Amazfit GTR 3.

ХАРАКТЕРИСТИКИ

Закопчаване Катарама
Приложения Zepp App
Дебелина на корпуса 10.8 мм

ОСНОВНИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Стил Ежедневен
Съвместима операционна система Android iOS Alexi
Материал каишка/гривна Силикон
Материал корпус Алуминий
Цвят корпус Сив
Свързаност Bluetooth GPS Glonass Galileo
Съдържание пакет Smartwatch Инструкции Каишка Основа за зареждане
Съвместим бранд Универсален
Съвместими модели Универсален
Ширина каишка/гривна 22 мм
Тегло 32 g

ТЕХНИЧЕСКИ ХАРАКТЕРИСТИКИ

Дисплей Дигитален
Тип дисплей AMOLED
Размери на дисплея 1.39 inch
Вид дисплей Кръгъл
Капацитет батерия 450 mAh
Автономия 504 h
Начин на зареждане Mагнитен

ФУНКЦИИ

Показани дейности Пулс Проследяване на съня Ниво на стрес Спорт Насищане с кислород
Функции Аларма Таймер уведомление
Водоустойчивост 5 atm
Сензори Барометър Околна светлина Жироскоп Geomagnetic Акселерометър BioTracker
Технология Smart
91626

Техническо описание

Цвят
Black

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: