• -3,01 лв.

Аудио кабел Ugreen 3,5 mm mini jack - 2xRCA (female) 25cm. (AV194 50129), Черен

Референция: 6957303851294

19,00 лв.
15,99 лв. Спестявате 3,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Аудио адаптера може да ви помогне значително да подобрите качеството на използване на вашите устройства, както и да установите желаната връзка между устройствата. Както конекторът за мини жак с диаметър 3,5 мм, така и чинч конекторът, тоест RCA, са често срещани в много аудио устройства. По този начин, ако се оборудвате с адаптер от висок клас, който може да поддържа такива портове, можете да се възползвате максимално от тях. Адаптерът е базиран на висококачествени материали, осигуряващи перфектен звук и намаляващи смущенията в аудио предаването.



Разширете възможностите на вашите устройства



Мини жак-чинч адаптерът ще ви позволи да се възползвате максимално от вашето оборудване. Можете да ги свържете както желаете, в зависимост от това как ще ги използвате и какви са текущите ви нужди.



Универсално приложение



Конекторите за чинч и мини жак са много често срещани в аудио устройствата. Купувайки адаптера с тези съвети, можете да свържете вашето оборудване по много начини, било то професионално и бизнес. Този елемент ще бъде полезен в много ситуации.



Високо качество на изработка



Използването на материали от висок клас и грижата за детайлите кара адаптера да осигурява високо качество на звуците, без смущения. Освен това е устойчив на повреди и структурата му гарантира дълготрайна употреба, без страх от дефекти.
6957303851294

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: