• Изчерпано

Зарядно за кола Joyroom mini port 2 x USB 45 W 5 A smart car charger Quick Charge 3.0 AFC SCP (C-A36), Сив

Референция: 6941237136466

0,00 лв.
С вкл. данък
Количество
Изчерпано

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Издърпване на пръстена – лесно свързване и разкачване



Ергономията е важна вътре в автомобила, така че трябва да изберете продукти, които могат да ви осигурят максимален комфорт. Пример за такъв артикул е зарядно устройство Joyroom C-A36, което може лесно да се свърже към гнездото на запалката на автомобила. Това е възможно благодарение на ring-pull структура, тоест две дръжки, които позволяват използването на устройството с два пръста. По този начин можете да включвате и изключвате зарядното устройство, дори докато шофирате.



Компактен размер и естетично покритие



Това мини зарядно устройство е леко и удобно. Можете лесно да го скриете в малко отделение в колата. Дизайнерите са се погрижили той да изглежда добре във всеки модел автомобил. Този компактен артикул ще се скрие напълно в гнездото на запалката и на практика ще изглежда като неразделна част от автомобила. Меката подсветка ви помага да намерите портове, дори ако е напълно тъмно.



Голяма мощност – бързо зареждане



Основното предимство на мини зарядното устройство Joyroom е скоростта на зареждане. Можете да увеличите тази процедура до 10 пъти в сравнение с устройства, оборудвани с USB 2.0 портове. Мощността от 45 вата и протоколите за бързо зареждане QC3.0, Samsung AFC и Huawei SCP ви позволяват да осигурите енергия на различно оборудване с максимална скорост. Можете да свържете следното към зарядното устройство:



  • мобилен телефон

  • таблет

  • умен часовник

  • GPS устройства

  • дигитална камера

  • слушалки

  • Bluetooth високоговорител



.....и много други аксесоари. Устройството е съвместимо с най-популярната електроника. Сигурността на преноса на енергия се осигурява от вградена защита срещу късо съединение и прегряване.
6941237136466

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: