• -4,01 лв.

Аудио кабел Ugreen 3,5 mm mini jack (female) - 2RCA (male) 2m. (AV198 50131), Кафяв

Референция: 6957303851317

22,00 лв.
17,99 лв. Спестявате 4,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Висококачествен адаптер ще ви позволи да свържете устройство, доставено с RCA чинч порт, към устройства, идващи с мини жак 3,5 мм щепсели. Благодарение на това можете да свържете високоговорители към слушалки към аудио оборудване с чинч портове. Оптималната дължина на кабела ви позволява да го използвате свободно при всякакви условия, а високото качество на изработка гарантира перфектно качество на звуците.



Универсално приложение



RCA конекторите обикновено се използват в различни аудиовизуални устройства и усилватели, също и професионални. Закупувайки адаптера, който може да ви позволи да свържете тези устройства към слушалки или високоговорители, можете да се насладите на перфектна музика и да си осигурите пълен комфорт при използване на аудио устройството при всякакви условия.



Дълъг кабел – комфорт във всяка ситуация



Кабел с дължина 2 м ви позволява да използвате устройства точно както ви харесва. Не е нужно да носите тежко оборудване, за да сте сигурни, че щепселът достига до контакта. С толкова дълъг кабел можете да използвате устройства по много начини, не само като част от вашето хоби, но и професионално или в бизнеса. Можете да използвате адаптера, докато организирате срещата в конферентната зала и много други ситуации, които изискват солидно усилване.



Високо качество на изработка



Перфектните и чисти звуци до голяма степен зависят от компонентите, използвани в производството. Продуктът Ugreen използва надеждни решения, които са много популярни сред аудиофилите от много години.
6957303851317

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: