• -3,00 лв.

Адаптер Ugreen Micro HDMI + Mini HDMI Male to HDMI Female (20144), Черен

Референция: 6957303821440

15,00 лв.
12,00 лв. Спестявате 3,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ugreen  адаптер HDMI тип A (женски) към mini HDMI (мъжки) / микро HDMI (мъжки) черен (20144). Адаптер за свързване на стандартен HDMI кабел към устройства с мини HDMI или микро HDMI порт.



Широка съвместимост

Получете свободата да използвате с разнообразно оборудване. Изходните конектори micro HDMI и mini HDMI работят с избрани смартфони, iPad, камери и камери, наред с други. HDMI портът, от друга страна, позволява сдвояване, например, с проектор или телевизор.



Позлатени конектори

Те осигуряват отлично качество на предаване и са изключително устойчиви на износване. Благодарение на тях можете да забравите за разходите, свързани с закупуването на нови аксесоари.



Надеждност и издръжливост

Използвайте го дълго време. Позлатените конектори заслужават специално споменаване, тъй като се характеризират с повишена устойчивост на повреди, както и осигуряват най-високо качество на сигнала. Така че можете да се насладите на хармоничен, непрекъснат сигнал.



Високо качество на картината

Адаптерът поддържа резолюция 1080p, което означава, че изображението ще бъде пълно с детайли, незабележими в случай на оборудване с по-ниско качество. Насладете се на невероятни детайли и сочни цветове.



Множество употреби

Избирайки само един адаптер, можете да улесните много области от живота си. С негова помощ можете да сдвоите компютър с проектор и да покажете презентация или слайдшоу от вашата ваканция, можете също така удобно да следите спортни игри, както и събития от любимите си сериали.
6957303821440

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: