• -3,01 лв.

Кабел Ugreen microphone cable XLR (female) - 6,35 mm jack (male) 2m. (20719 AV131), Черен

Референция: 6957303827190

18,00 лв.
14,99 лв. Спестявате 3,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Универсален кабел от XLR към жак 6,35 мм



XRL удължителният кабел е проектиран да пренася аудиосигнала от вашия микрофон към високоговорителна система, усилвател, студийно записващо устройство, миксираща маса, patchbay, PA, кондензаторен микрофон или други устройства, оборудвани с XLR порт при излъчване, възпроизвеждане на живо, студиен запис. Той не е само разширяване на разстоянието и ви позволява да се движите свободно, но също така предпазва XLR конектора на вашето устройство от повреда от непрекъснато дърпане.



Изключително качество на звука



Благодарение на безкислородните медни проводници, три екрана (включително чиста мед, памучен капак и PE изолация), XLR кабелът на микрофона може да предпази аудиосигнала от загуба и да ви осигури супер ясен звук без шум.



Премиум материал



Меката PVC обвивка на този удължителен кабел за микрофон е гъвкава, за да ви позволи да го местите по сцената с лекота, без да се притеснявате, че ще получите ужасно напукване или влошаващ звук. Стандартните метални XLR конектори ще се захващат за вашите устройства здраво и сигурно и няма да се отърват.



Балансиран XLR микрофонен проводник



За разлика от стандартните небалансирани RCA връзки, които използват своята оплетка като връщане на сигнал, балансираните кабели имат отделен екран с оплетка, за да осигурят допълнително съпротивление, което намалява електромагнитния и радиочестотния шум. Това предотвратява проблеми със заземяващата верига.
6957303827190

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: