• -9,01 лв.

Адаптер Ugreen video кабел USB to HDMI adapter 1.5 m (CM151 50291), Сив

Референция: 6957303852918

69,00 лв.
59,99 лв. Спестявате 9,01 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Ugreen видео кабел USB OTG MHL адаптер USB към HDMI 1,5 м (CM151 50291)



Гледането на филми или игрите са най-приятни, когато видеото се показва на голям екран. Как да споделяте видео с висока разделителна способност от таблет или смартфон плавно и без забавяне? Тук идва Ugreen кабел с USB-HDMI адаптер. Проверете дали вашите устройства са съвместими с него. Ако е така, не се колебайте твърде дълго и просто изберете този продукт за вашите нужди. Няма съмнение, че няма да съжалявате за това, докато качеството на вашата работа и забавление ще се подобрят значително.



За множество приложения



Има много ситуации, в които може да се нуждаете от голям екран, за да покажете вашата презентация или учебни материали. Ugreen кабелът ще работи перфектно по време на конференция и у дома. Това ще направи забавлението много привлекателно! Всичко, което трябва да направите, е да сдвоите смартфон или таблет и HD телевизор, дисплей или проектор и след миг ще видите перфектно изображение с резолюция 1080p на голям екран!



Как работи?



Нямате нужда от много напреднали играчи, ако имате Ugreen кабел. Съвместим е със смартфони и таблети, устройства, оборудвани с USB-C портове, Micro USB портове или Lightning портове. Той поддържа телефони на Apple и други, споменати по-горе, но в този случай ще ви е необходимо приложение „Ez Cast”. Когато всичко е готово:



  • Свържете мъжки USB конектор към захранващ кабел, напр. USB порт в телевизор или към зарядно устройство,

  • Свържете женския конектор към телефона си чрез съответния кабел,

  • Поставете HDMI конектора в съответния телевизионен порт.



Солидно производство



Корпусът на продукта е изработен от гладка алуминиева сплав. Не само изглежда страхотно, но също така е устойчив на повреди в резултат на падане, не се драска и не прегрява.
6957303852918

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: