• -4,00 лв.

Кабел Ugreen banana connectors plugs gold plated aluminium alloy multicolour (50382 AV149)

Референция: 6957303853823

29,99 лв.
25,99 лв. Спестявате 4,00 лв.
С вкл. данък Гаранция: 24 месеца
Количество
Наличен

  Защитено Онлайн Плащане

(Бързо и лесно)

  Бърза доставка

(от 2 до 4 работни дни)

  Политика за връщане

(Право на връщане до 14 дни)

Какво представляват банановите тапи? Кога да ги използваме и за какво? Ще оцените този продукт, защото е изключително практичен и изработен от висококачествени материали. Представете си, че вашето оборудване се повреди или просто спира да работи. Определянето на причината може да бъде много трудно и отнема много време, особено когато трябва да разгледате внимателно заплетените кабели. Не е лесно да се идентифицира повреденият, скъсан или по друг начин повреден. Обмисляте ли вече да се обадите на специалист? Не е нужно, ако притежавате ръчно управляван комплект алуминиеви бананови конектори.



Функционални и практични щепсели за банани



Щепселите Banana позволяват лесно и бързо свързване на аудио системи, за да се възстанови тяхната работа, според предназначението. Тези елементи ще ви помогнат да спестите много време, което иначе бихте загубили за ремонт и свързване на линии.



Висококачествена изработка



Банановите тапи са надеждни и изглеждат страхотно. Това се дължи на материалите, използвани за тяхното производство. Това е масивен позлатен алуминий! Такава комбинация гарантира дълготрайна издръжливост.
6957303853823

Конкретни референции

В следната категория има още 8 продукта: